Regler for åbning 2020/2021

I denne tid med covid-19 er det meget vigtigt for bestyrelsen, at det skal være trygt at deltage i Idræt for Sjov for alle medlemmere og for alle hjælpere.
 
Bestyrelsen ønsker at overholde alle retningslinjer og anbefalinger fra DGI og Sundhedsstyrelsen, og vi har derfor lavet regler for Idræt for sjov, som alle, der deltager til Idræt for Sjov, skal overholde.
 
De nye regler:
 
- Kun adgang ved hovedindgangen. Vi begrænser antallet til 50 personer i hallerne på samme tid (Vi følger myndighedernes regler vedr. forsamlingsforbuddet). For at holde styr på antallet opstilles et velkomstbord ved hovedindgangen. Her sidder to piger med velkomstlister, hvor folk skriver navn og telefonnummer. Når man går, udtjekkes man her.
 
- Færre redskaber: Fremme vil være bordtennis, begrænsede hånd -og fodbolde, badminton, hockey, forhindringsbane uden tunnel, ringe, trapez, vippedyr, lille trampolin og madras til de små.
 
Mere hygiejne: Spritflasker står rundt om i hallen og ved indgangen. Ketcher og andet vil opdeles i kurve med "nye" og "brugt" -skilte, så forældrene har ansvaret for, at barnet placerer redskaberne i "brugt"-kurven.
 
HUSK:
Alle familier skal medbringe en taske eller pose til at opbevare deres overtøj og sko m.m. Omklædningsrummene er lukkede. Toilet er åbnet, hvis det er strengt nødvendigt. Husk derfor inden I tager hjemmefra: tis af, fyld drikkedunkene og klæd om.
 
DER ER BRUG FOR ØGET FORÆLDREHJÆLP TIL F.EKS. AFSPRITNING.