SAK

Sydbyens Aktivitetsklub

 
Idræt for Sjov er fri leg og motoriktræning for alle børn og deres voksne. Kom med til en hyggelig eftermiddag, hvor der er mulighed for, at børn og voksne sammen kan afprøve forskellige sportsgrene i frie rammer i hallen. Det koster kun 300 kr. for en hel familie pr. sæson - og så er det både sundt og sjovt.
 
Alle onsdage fra kl. 15-18 (oprydning den sidste halve time) i Bankagerhallen. Kom fra start eller kom som det passer jer bedst.
 
Sådan har det nu været siden 1992 takket være vores leder Jørgens store indsats. Mange andre frivillige har hjulpet igennem årene. Igen i år er Niels-Peter medhjælper og hjælper med opstilling og oprydning. Der er "sang og leg" for de yngste i den lille hal kl.16, hvor der bliver hygget med bevægelse og sanglege. En gruppe af piger fra Bankagerskolen hjælper også til med at få de gode lege i gang - og de hjælper ligeledes til med oprydningen.
Idræt for Sjov kan kun kører, hvis der er frivillige kræfter til det. Hvis du (barn / voksen) har lyst til at hjælpe - så sig endelig til. 
 
Covid-19 har desværre lukket Bankagerhallen og derfor afsluttet sæson 19/20 før tid.
 
Vi glæder os til, at vi igen får mulighed for at åbne dørene til en ny sæson 20/21.
 
 Sæson 20/21 starter med en fest sammen med Føtex for at fejre de nye redskaber, som Føtex har sponsoreret til Idræt for sjov.
 
 
Dette års generalforsamling bliver desværre udsat på ubestemt tid pga. covid-19. 
Når det igen bliver muligt at afholde generalforsamling, bliver mødet varslet 14 dage før i avisen, i facebook gruppen "Idræt for sjov. S.A.K. i Bankagerhallen" samt her på siden.
 
 
 
Vi ses!
 
 
 
 
 Få vores opdateringer på Facebook. Klik her for at komme til vores Facebook side. 
 
 
Vi leder efter frivillige kostvejledere til denne sæsonEr det dig?

Vi var meget glade for vores kostvejledere, der fandt på nye kreative og gode input til familiens gode hverdagsliv. Her ses to af vores tidligere kostvejledere, der nu har fået for travlt efter endt uddannelse. Jeanette (th), som er klinisk diætist. Hun har styret i boden et par sæsoner sammen med Karen (tv) som har en PB i ernæring og sundhed med speciale i fysisk aktivitet. I midten ses Marianne sidste år var med på holdet. Hun er ernærings- og husholdningsøkonom. 

Kontakt Jørgen Egholm på tlf. 20703628, hvis du kunne være interesseret i at blive kostvejleder hos Idræt for Sjov.