SAK 

Sydbyens Aktivitetsklub

 
Idræt for Sjov er fri leg og motoriktræning for alle børn og deres voksne. Kom med til en hyggelig eftermiddag med fri leg og sport i hallen for børn med voksne. Det koster kun 300 kr. for en hel familie pr. sæson - og så er det både sundt og sjovt.
 
Alle onsdage fra kl. 15-18 (oprydning den sidste halve time) i Bankagerhallen. Kom fra start eller "fald ind" som det passer bedst.
 
Sådan har det nu været i 26 år takket være Jørgens og mange frivilliges store indsats. Igen i år er Niels-Peter og Simon medhjælpere og hjælper med opstilling og oprydning. 
Idræt for Sjov kan kun kører, hvis der er frivillige krafter til det. Hvis du (barn / voksen) har lyst til at hjælpe -så sig endelig til. 
 
 
Sæsonen starter d. 28. August 2019.  
 
Generalforsamling afholdes på Bankagerskolen til sæsonens slutning medio april 2020.
 
 
 
Vi ses!
 
 
 
 
 Få vores opdateringer på Facebook. Klik her for at komme til vores Facebook side. 
 
 
Vi leder efter frivillige kostvejledere til denne sæsonEr det dig?

Vi var meget glade for vores kostvejledere, der fandt på nye kreative og gode input til familiens gode hverdagsliv. Her ses to af vores tidligere kostvejledere, der nu har fået for travlt efter endt uddannelse. Jeanette (th), som er klinisk diætist. Hun har styret i boden et par sæsoner sammen med Karen (tv) som har en PB i ernæring og sundhed med speciale i fysisk aktivitet. I midten ses Marianne sidste år var med på holdet. Hun er ernærings- og husholdningsøkonom. 

Kontakt Jørgen Egholm på tlf. 20703628, hvis du kunne være interesseret i at blive kostvejleder hos Idræt for Sjov.